Boeketten & bloemstukken

Op zoek naar het perfecte boeket voor een heel speciaal persoon? Of een stijlvol bloemstuk dat de juiste boodschap uitdraagt? Dan bent u bij Amaranto Bloemencreaties in Diepenbeek helemaal aan het goede adres.

Op maat van uw wensen

Wij verzorgen niet alleen met veel kennis van zaken de beste boeketten en bloemstukken van Diepenbeek, maar maken ook boeketten op maat van uw verzoeken. Ziet u liever bepaalde bloemen dan andere? Laat het dan zeker weten, zodat we met uw wensen rekening kunnen houden bij de samenstelling van het boeket.

Voorgemaakte boeketten & bloemstukken

In onze winkel vindt u iedere dag bovendien een uitgebreide collectie aan voorgemaakte boeketten en bloemstukken in verschillende stijlen en prijsklassen. Of het nu gaat om klassieke boeketten, muurkransen of tafelkransen: Amaranto Bloemencreaties is hét adres voor u.

100 % dagvers

Omdat we bijna alle dagen verse snijbloemen bij de groothandel afhalen, kunnen we u steeds verse exemplaren van de beste kwaliteit aanbieden. We behandelen alles bovendien met extra zorg waardoor de snijbloemen langer mooi blijven! Combineer de bloemen desgewenst met een stijlvolle mand, vaas of bloempot uit ons aanbod geschenken en accessoires.

Kom eens langs

Hebt u nog vragen of bestelt u graag op voorhand een boeket?  Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website!

Back to Top